Kom naar Italië, ontdek Le Marche, boek je vakantie hier!

Je vakantie bij ons boeken is heel eenvoudig. Heb je interesse in een mooie accommodatie? Of wil je een week met je vouwwagen tussen de olijven vastleggen? Stuur ons gewoon een mailtje of een whatsapp bericht! Dat kan via het contactformulier op de contactpagina, of door op de whatsapp-knop rechtsonder deze pagina te klikken. We horen graag van je wanneer je wilt komen, met wie en wat je wilt boeken.

Hoe maak ik mijn reservering definitief?
Na ontvangst van de reservering dient binnen 1 week 50% van de betaling te worden voldaan. Hiermee wordt uw reservering definitief. De overige 50% kan betaald worden tot 6 weken voor aankomst. Na ontvangst van de aanbetaling ontvangt u van ons een ontvangstbevestiging, tevens ontvangt u een bevestiging na betaling van het restbedrag. Komt u binnen 6 weken na het boeken op onze agriturismo/camping dan dient in één keer de volledige betaling te worden gedaan. De betaling van bijkomende kosten (bijvoorbeeld kinderpakket, handdoekenpakket, brood, drankjes, eventuele eetavonden, etc.) dienen contant te worden afgerekend op de laatste dag voor vertrek. Bij annulering is restitutie helaas niet mogelijk. Wij raden aan zelf een goede reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Arrivederci!

Lees wat onze gasten ervan vinden!

Joop & Patricia (Nederland)

April 2024

Super gastvrij

Prachtige omgeving, wandelen, fietsen, genieten van eenvoud en natuur. En super gastvrije eigenaren, Giel, Nelleke en kinderen… en Jackie en Bruno, wij hebben genoten van jullie warme gezelschap 💖 en gastvrijheid, Joop & Patricia

Chroom man (België)

21 maart, 2024

Het is mooi, het wordt nog mooier!

Nelleke, Giel & de kindjes Jurre, Cas, Lise en Siebe…jullie zijn een prachtig gezin! Keiharde werkers. We hebben erg genoten van ons verblijf. Het is mooi, het wordt nog mooier. De streek is betoverend en de appartementen zijn een lust voor het oog. Aan iedereen die wil genieten van een stukje authentiek Italia…dit is de plaats waar u moet zijn.

Carine (België)

17 maart, 2024

Top locatie! Top appartement! Top mensen!

Super fijn om hier te mogen zijn. Ik wens jullie nog heel veel succes bij de verdere uitbreiding van jullie prachtig domein! Voor eeuwig en altijd een geweldige herinnering dat ik zal koesteren.

Kar Toni (Italië)

oktober, 2023

Aanrader!

Giel en zijn familie zijn uiterst vriendelijke en gastvrije mensen.
Tijdens ons verblijf waren ze altijd beschikbaar en lieten we niets missen!
Het appartement is ideaal voor koppels en gezinnen en ligt op een strategisch punt voor een bezoek aan de schoonheid van de Marche, een echte aanrader

Henk en Willy (Nederland)

11 maart , 2024

We voelden ons meer dan welkom

In oktober 2023 waren wij te gast op Camping Vista San Vicino. Tijdens onze zwerftocht door De Marken stonden we bij Giel en Nelleke en hun vier kinderen (en hun hond) op hun nieuwe camping. Deze is prachtig gelegen. Een heerlijke plek om de Marken te ontdekken, zowel fietsend als wandelend. We hadden prachtig weer dus alles zat mee. Wat het verblijf vooral geweldig maakte was de hartelijkheid en vriendelijkheid van Giel en Nelleke. Zij doen er alles aan om het je naar de zin te maken. We voelden ons meer dan welkom! Een aanrader.

Wendy en Erik (België)

19 maart , 2024

Wat een leuk plekje hebben jullie

We hebben genoten van de rust, natuur en jullie gastvrijheid. Ons verblijf was heel aangenaam en veel te kort. Veel succes met de verdere opbouw van de camping en de appartementen. We komen zeker nog terug.