Ik Vertrek!

In de zomer van 2023 zijn wij, Nelleke, Giel en onze kinderen Jurre, Lise, Cas en Siebe, en twee huisdieren vertrokken vanuit Zwolle naar deze mooie plek in Le Marche. Hoewel we het in Nederland goed voor elkaar hadden en een rijk sociaal leven kenden, fantaseerden we al langere tijd van een ander leven. Op een plek in de natuur, in een omgeving waar het leven wat trager gaat, en we bezig kunnen zijn met wat voor ons belangrijk is: tijd met elkaar, werken op het land en met de seizoenen, en je passie voor natuur en gezondheid delen met anderen. Na een avontuurlijke zoektocht van 3 jaar hebben we deze plek in Frontale gevonden en zijn we begonnen met het creëren van onze agriturismo en vooral ook, het integreren in het plattelandsleven van Le Marche en het dorp. Dat bevalt ons goed!

Het televisieprogramma Ik Vertrek van AVRO-TROS is ons bij dit avontuur gaan volgen. Dat is voor ons een onvergetelijke ervaring. Wanneer dit precies zal worden uitgezonden is nu nog niet te zeggen. Maar je hoeft het niet te missen! schrijf je in voor de nieuwsbrief en je zal hoe dan ook op de hoogte gebracht worden.

Piacere!

Lees ons verhaal in de media

Indebuurt.nl: Giel en Nelleke emigreren met 4 kinderen van Zwolle naar Italië: ‘We fantaseerden er vaak over

Achtergrond

Nelleke heeft na haar studie aan de academie voor lichamelijke opvoeding in Zwolle gewerkt als psychomotorisch therapeut. Daarbij heeft ze zich middels meerdere studies verdiept in zwangerschapsbegeleiding, ontspanningsmassage en de orthomoleculaire voedingskunde.

Giel is na het afronden van zijn studie psychomotorische therapie in Zwolle aan het werk gegaan in de jeugdpsychiatrie. Daarnaast heeft hij zijn passie voor vogels en natuur meer bodem gegeven door de natuurgidsenopleiding te doen.

Beide staan we te trappelen om onze passies en deskundigheid meer en meer in te zetten op Vista San Vicino.

Lees wat onze gasten ervan vinden!

Joop & Patricia (Nederland)

April 2024

Super gastvrij

Prachtige omgeving, wandelen, fietsen, genieten van eenvoud en natuur. En super gastvrije eigenaren, Giel, Nelleke en kinderen… en Jackie en Bruno, wij hebben genoten van jullie warme gezelschap 💖 en gastvrijheid, Joop & Patricia

Chroom man (België)

21 maart, 2024

Het is mooi, het wordt nog mooier!

Nelleke, Giel & de kindjes Jurre, Cas, Lise en Siebe…jullie zijn een prachtig gezin! Keiharde werkers. We hebben erg genoten van ons verblijf. Het is mooi, het wordt nog mooier. De streek is betoverend en de appartementen zijn een lust voor het oog. Aan iedereen die wil genieten van een stukje authentiek Italia…dit is de plaats waar u moet zijn.

Carine (België)

17 maart, 2024

Top locatie! Top appartement! Top mensen!

Super fijn om hier te mogen zijn. Ik wens jullie nog heel veel succes bij de verdere uitbreiding van jullie prachtig domein! Voor eeuwig en altijd een geweldige herinnering dat ik zal koesteren.

Kar Toni (Italië)

oktober, 2023

Aanrader!

Giel en zijn familie zijn uiterst vriendelijke en gastvrije mensen.
Tijdens ons verblijf waren ze altijd beschikbaar en lieten we niets missen!
Het appartement is ideaal voor koppels en gezinnen en ligt op een strategisch punt voor een bezoek aan de schoonheid van de Marche, een echte aanrader

Henk en Willy (Nederland)

11 maart , 2024

We voelden ons meer dan welkom

In oktober 2023 waren wij te gast op Camping Vista San Vicino. Tijdens onze zwerftocht door De Marken stonden we bij Giel en Nelleke en hun vier kinderen (en hun hond) op hun nieuwe camping. Deze is prachtig gelegen. Een heerlijke plek om de Marken te ontdekken, zowel fietsend als wandelend. We hadden prachtig weer dus alles zat mee. Wat het verblijf vooral geweldig maakte was de hartelijkheid en vriendelijkheid van Giel en Nelleke. Zij doen er alles aan om het je naar de zin te maken. We voelden ons meer dan welkom! Een aanrader.

Wendy en Erik (België)

19 maart , 2024

Wat een leuk plekje hebben jullie

We hebben genoten van de rust, natuur en jullie gastvrijheid. Ons verblijf was heel aangenaam en veel te kort. Veel succes met de verdere opbouw van de camping en de appartementen. We komen zeker nog terug.