Wat hebben we te doen?

Bewegen

Bewegen is leuk! Bewegen is belangrijk om je goed te voelen! Als het warm is dan is zwemmen een heerlijke manier om te bewegen. In ons zwembad kun je zeker een afkoelplons maken. Wil je meer en langer onder water blijven? Dan is het meer om de hoek ideaal!
Springen op de trampoline, voetballen op het gras of bij de voetbaltafel, of een potje poolen kun je niet overslaan. In het dorp is een leuk speel- en sportveld, met een gezellig barretje voor een verkoelend drankje of ijsje.

Eten

Omdat we lekker en gezond eten belangrijk vinden besteden we daar als gezin veel aandacht aan. Dat delen we ook graag met anderen. Schuif aan bij de wekelijkse pizza avond, of meld je aan voor de ‘Zondagse Brunch op maandag’. Wanneer de eerste groenten en vruchten van ons eigen land komen, delen we die ook direct met onze gasten, bijvoorbeeld in een maaltijdbox, of fruit-pluk-mand, met huisgemaakte jam!

Ontmoeten

Vista San Vicino is een plek om mensen te ontmoeten. Bij een speelplek, tijdens de afwas of aan de lange tafel bij het drinken van een kop koffie. Dat is vaak het begin van nieuwe vriendschappen. Regelmatig geven we dat een zetje door iets op de camping of daar buiten te organiseren, zoals een spelletje ‘Weerwolven’ op een kampvuuravond, een wijnproeverij van een lokale wijnboer, een filmavond voor de kinderen, een natuurexcursie van Giel, of een koffiemoment met huisgemaakte baksels van Nelleke.
We worden ook enthousiast als gasten hier zelf initiatief in nemen.

Lees wat onze gasten ervan vinden!

Joop & Patricia (Nederland)

April 2024

Super gastvrij

Prachtige omgeving, wandelen, fietsen, genieten van eenvoud en natuur. En super gastvrije eigenaren, Giel, Nelleke en kinderen… en Jackie en Bruno, wij hebben genoten van jullie warme gezelschap 💖 en gastvrijheid, Joop & Patricia

Chroom man (België)

21 maart, 2024

Het is mooi, het wordt nog mooier!

Nelleke, Giel & de kindjes Jurre, Cas, Lise en Siebe…jullie zijn een prachtig gezin! Keiharde werkers. We hebben erg genoten van ons verblijf. Het is mooi, het wordt nog mooier. De streek is betoverend en de appartementen zijn een lust voor het oog. Aan iedereen die wil genieten van een stukje authentiek Italia…dit is de plaats waar u moet zijn.

Carine (België)

17 maart, 2024

Top locatie! Top appartement! Top mensen!

Super fijn om hier te mogen zijn. Ik wens jullie nog heel veel succes bij de verdere uitbreiding van jullie prachtig domein! Voor eeuwig en altijd een geweldige herinnering dat ik zal koesteren.

Kar Toni (Italië)

oktober, 2023

Aanrader!

Giel en zijn familie zijn uiterst vriendelijke en gastvrije mensen.
Tijdens ons verblijf waren ze altijd beschikbaar en lieten we niets missen!
Het appartement is ideaal voor koppels en gezinnen en ligt op een strategisch punt voor een bezoek aan de schoonheid van de Marche, een echte aanrader

Henk en Willy (Nederland)

11 maart , 2024

We voelden ons meer dan welkom

In oktober 2023 waren wij te gast op Camping Vista San Vicino. Tijdens onze zwerftocht door De Marken stonden we bij Giel en Nelleke en hun vier kinderen (en hun hond) op hun nieuwe camping. Deze is prachtig gelegen. Een heerlijke plek om de Marken te ontdekken, zowel fietsend als wandelend. We hadden prachtig weer dus alles zat mee. Wat het verblijf vooral geweldig maakte was de hartelijkheid en vriendelijkheid van Giel en Nelleke. Zij doen er alles aan om het je naar de zin te maken. We voelden ons meer dan welkom! Een aanrader.

Wendy en Erik (België)

19 maart , 2024

Wat een leuk plekje hebben jullie

We hebben genoten van de rust, natuur en jullie gastvrijheid. Ons verblijf was heel aangenaam en veel te kort. Veel succes met de verdere opbouw van de camping en de appartementen. We komen zeker nog terug.