Onze “agri”

Op Camping Vista San Vicino ervaar je het ritme van de seizoenen. Van het ontluiken van de bloesems in de lente tot het plukken van vers fruit in de zomer en de oogst van olijven in de herfst. In de winter is het land stil, zich klaarmakend voor een nieuwe lente. Elk seizoen heeft zijn eigen charme en mogelijkheden om deel te nemen aan het boerenleven.
Wij geloven in een duurzaam leven in harmonie met de natuur, waarin we voor de aarde en de bodem zorgen en waar mensen het hele jaar door kunnen genieten van het moois, lekkers en gezonds dat het land en Le Marche te bieden heeft. Op onze agriturismo vinden we duurzaamheid belangrijk. Ook hier is het veranderende klimaat van invloed op het landschap. We hebben zorg voor de bodem en de natuur, en daarom streven we ernaar alleen biologische producten te verbouwen.

Benvenuto

Fruit, groente en eieren

Appelsap van de Vista San Vicino appels bij het barretje, een omeletje bakken van onze eigen dames, of een groentepakket bij je tent om een heerlijke maaltijd van te bereiden. Om dat werkelijkheid te laten zijn leggen we onder andere een fruitboomgaard en een moestuin aan. Met een duurzame en biologische werkwijze kunnen we er in de toekomst genoeg vruchten van plukken. De meeste gewassen hebben tijd nodig om vrucht te geven. Maar de eitjes zijn al elke dag beschikbaar!

Olijfolie van het huis

Onze olijfbomen sieren het landschap van Camping Vista San Vicino, gedijend in het zonnige klimaat van Le Marche. De met liefde geteelde olijven worden met zorg geoogst en vormen de basis voor onze verfijnde, lokale olijfolie, die de smaak van het Italiaanse platteland in elke druppel vangt. Onze productie is nu nog klein. Het aanplanten van nieuwe olijven is één van onze doelen voor de komende jaren.

Ontwikkeling

Onze boerderij is gestart en in ontwikkeling. De komende jaren krijgt dit stap voor stap meer vorm. In onze plannen hebben we onder andere ruimte gemaakt voor het aanplanten van een biologische boomgaard met appels, pruimen en vijgen, een perceel met rood fruit, een kruidentuin en een perceel met lavendel. Dat laatste is goed voor de bijen waar de buurman zijn honing van wint, het geurt heerlijk en is de basis van eerlijke pure olie om mee te ontspannen. Dit kan je aan den lijve ondervinden bij een ontspanningsmassage van Nelleke.

Wij geloven dat een gezonde boerderij bijdraagt aan het welzijn van de natuur. Daarom streven we naar bodemverbetering en biodiversiteit. Hoe dat er op Vista San Vicino precies uit gaat zien, daarvoor is het nog te vroeg. ‘Piano piano’ zegt men hier. Maar of je nu met je handen in de aarde wilt wroeten, lokale producten wilt proeven of gewoon wilt ontspannen in de schaduw van onze boomgaard; Camping Vista San Vicino nodigt je uit om je te verbinden met ons en ons mooie stukje land.
Reserveer nu, en ontdek een plek waar de natuur bloeit en waar we streven naar verbinding en duurzaamheid.

Lees wat onze gasten ervan vinden!

Joop & Patricia (Nederland)

April 2024

Super gastvrij

Prachtige omgeving, wandelen, fietsen, genieten van eenvoud en natuur. En super gastvrije eigenaren, Giel, Nelleke en kinderen… en Jackie en Bruno, wij hebben genoten van jullie warme gezelschap 💖 en gastvrijheid, Joop & Patricia

Chroom man (België)

21 maart, 2024

Het is mooi, het wordt nog mooier!

Nelleke, Giel & de kindjes Jurre, Cas, Lise en Siebe…jullie zijn een prachtig gezin! Keiharde werkers. We hebben erg genoten van ons verblijf. Het is mooi, het wordt nog mooier. De streek is betoverend en de appartementen zijn een lust voor het oog. Aan iedereen die wil genieten van een stukje authentiek Italia…dit is de plaats waar u moet zijn.

Carine (België)

17 maart, 2024

Top locatie! Top appartement! Top mensen!

Super fijn om hier te mogen zijn. Ik wens jullie nog heel veel succes bij de verdere uitbreiding van jullie prachtig domein! Voor eeuwig en altijd een geweldige herinnering dat ik zal koesteren.

Kar Toni (Italië)

oktober, 2023

Aanrader!

Giel en zijn familie zijn uiterst vriendelijke en gastvrije mensen.
Tijdens ons verblijf waren ze altijd beschikbaar en lieten we niets missen!
Het appartement is ideaal voor koppels en gezinnen en ligt op een strategisch punt voor een bezoek aan de schoonheid van de Marche, een echte aanrader

Henk en Willy (Nederland)

11 maart , 2024

We voelden ons meer dan welkom

In oktober 2023 waren wij te gast op Camping Vista San Vicino. Tijdens onze zwerftocht door De Marken stonden we bij Giel en Nelleke en hun vier kinderen (en hun hond) op hun nieuwe camping. Deze is prachtig gelegen. Een heerlijke plek om de Marken te ontdekken, zowel fietsend als wandelend. We hadden prachtig weer dus alles zat mee. Wat het verblijf vooral geweldig maakte was de hartelijkheid en vriendelijkheid van Giel en Nelleke. Zij doen er alles aan om het je naar de zin te maken. We voelden ons meer dan welkom! Een aanrader.

Wendy en Erik (België)

19 maart , 2024

Wat een leuk plekje hebben jullie

We hebben genoten van de rust, natuur en jullie gastvrijheid. Ons verblijf was heel aangenaam en veel te kort. Veel succes met de verdere opbouw van de camping en de appartementen. We komen zeker nog terug.