Duurzame toekomst

Onze eerste appartementen zijn klaar. Het sanitairgebouw krijgt de finishing-touch. Het zwembad kan worden opgebouwd. En binnenkort gaan de graafwerkzaamheden plaatsvinden voor de kampeerplekken, een nieuwe ingang en een parkeerplaats.
Meerdere gasten hebben we al mogen ontvangen en de boekingen voor de zomer lopen binnen. We krijgen mooie reviews en zoals kortgeleden een gast tegen ons zei: “Je voelt dat hier een goede vibe hangt..!” Wauw, wat tof dat dit nu al zo ervaren wordt! Dat geeft energie om verder te gaan met ons mooie plan, onze droom: een duurzame agriturismo in Le Marche! Een plek waar onze gasten van een zorgeloze vakantie genieten en graag naar terug komen. Een plek waar iedereen op zijn eigen manier meedoet. Natuurlijk als je op vakantie bent, maar ook met het oogsten van fruit in de nazomer, het snoeien in het vroege voorjaar, of de aanplant van nieuw plantgoed in de winter. Een plek waar we het hele jaar door werken aan de balans tussen zorgeloos genieten en goed zorgen voor de aarde. Een plek waarin wij een toevoeging zijn voor de lokale gemeenschap.

De camping willen we stap voor stap opbouwen naar 15-20 kampeerplekken, 7 schitterende (glamping) verhuuraccommodaties en 3 appartementen. En dat op onze 4 hectare landbouwgrond, waarop we een fruitboomgaard, bramentuin en lavendelveld gaan aanleggen. Naast de olijfboomgaard en visciola-bomen die er al zijn. Met De Waard Tenten zijn we een interessante samenwerking begonnen om hun nieuwste glampingmodellen bij ons te showen. Met de PR van De Waard voor hun modellen op ónze mooie camping gaan we er voor om dit aanbod ook op de Italiaanse glampingmarkt populair te maken. Zo zijn vanaf deze zomer de 3 businessmodellen: de Big Oak, de Round Holly en de Tulip Tree alle 3 te boeken op onze camping, als enige plek in heel Italië!
Het zijn gave plannen die in de opstartfase om een grote investering vragen. Jij kan ons daarbij helpen door ons te steunen en obligaties van ons te kopen. Zo maak je het voor ons mogelijk om te investeren in de duurzame glamping accommodaties van De Waard, de aanschaf van een duurzaam warmwatersysteem, het zwembad, een laadpaal en de aanplant van het biologische fruit, lavendel en de kruiden.Voor het totale plan hebben we 215.000,- begroot. Omdat we jonge startende boeren zijn kunnen we profiteren van een start-up en een subsidie van de regio Le Marche. Maar naast onze eigen inleg van €35.000,-, de subsidie van de regio en een hypothecaire lening van maximaal €100.000,- betekent het dat we in deze fase nog een bedrag nodig hebben van 50.000,-. Daarmee vullen we onze eigen inleg aan en kunnen we investeren. Dit willen we met jullie hulp bij elkaar krijgen. We willen jullie graag vragen of je hiermee ons op weg wilt helpen door een of meer obligaties te kopen. De teller staat inmiddels op 20.000,- aan verkochte obligaties! Doe jij ook mee?

Zo kun je meedoen:

Wordt ook Vista-vriend, koop obligaties en kies de rente die bij je past bij Tranquillo, Certo of Aventura. Jaarlijks keren wij de bijbehorende rente uit. In geld of vakantietegoed.

– Sowieso krijg je als ‘Vista-vriend’ (bij Tranquillo, Certo of Aventura), groot of klein, (de eerste 5 jaar) korting op ieder verblijf bij Vista San Vicino: 5% in het hoogseizoen en 10% in het laagseizoen.

–  Bij een bedrag vanaf 3.000,- adopteer je een boom in onze boomgaard. De jaarlijkse oogst van die boom is van jou! Je eigen olijfolie, kersenwijn, appelsap, of vruchtenjam.

Een fruitboom heeft een paar jaar opgroeitijd nodig om vrucht te gaan dragen. Zo is het ook met onze obligaties. Na de eerste twee jaar start het jaarlijkse aflossen.

LiberoTranquilloCertoAventura
Het bedrag is vrij, klein of groot; alle beetjes helpen ons. Je gewaardeerde
bijdrage is een gift.

Elke bijdrage, klein of groot, waarderen we met een lokale verrassing bij je eerste aankomst op Vista San Vicino.
2% rente, jaarlijks uitgekeerd.

Je koopt obligaties van € 100,- per stuk.
Startbedrag van € 500,-  (= 5 obligaties)
De komende 5 jaarontvang je korting op je verblijf bij Vista San Vicino.5% in het hoogseizoen en 10% daar buiten.

Bij een bedrag van
€ 3.000, – (= 30 obligaties) of meeradopteer je een boom. De jaarlijkse oogst is voor jou. Looptijd 10 jaar, eerste 2 jaar aflossingsvrij.
4% rente, jaarlijks uitgekeerd.


Je koopt obligaties van € 100,- per stuk.

Startbedrag van € 5.000, – (= 50 obligaties)
De komende 5 jaarontvang je korting op je verblijf bij Vista San Vicino.5% in het hoogseizoen en 10% daar buiten. en…..
je ontvangt een GRATIS weekendverblijf  bij Vista San Vicino.

Bij een bedrag van
€ 3.000, – (= 30 obligaties)of meer adopteer je een boom. De jaarlijkse oogst is voor jou.Looptijd 10 jaar, eerste 2 jaar aflossingsvrij.
6% rente, Jaarlijks uitgekeerd in Vista-tegoed. Of op te sparen.
Je koopt obligaties van€ 100,- per stuk.
Startbedrag van € 1.000, -(= 10 obligaties) 
De komende 5 jaarontvang je korting op je verblijf bij Vista San Vicino.5% in het hoogseizoen en 10% daar buiten. en….
je gespaarde Vista-tegoed kun je inzetten voor een nog goedkoper verblijf bij Vista San Vicino.
Bij een bedrag van
€ 3.000, – (= 30 obligaties)of meer adopteer je een boom. De jaarlijkse oogst is voor jou.Looptijd 10 jaar, eerste 2 jaar aflossingsvrij.


Zien we elkaar snel in Italië?

Lieve groet uit het prachtige Le Marche,

Nelleke en Giel